Bestel nu uw oliebollen voor het goede doel!

Onze jaarlijkse oliebollenactie gaat weer van start! Na het succes van onze vorige oliebollenacties, gaan wij ook dit jaar op 30 december weer oliebollen verkopen. De prijs van de oliebollen is: zonder krenten en met krenten € 0,70 per stuk en 10 stuks voor € 6,50.

U steunt hiermee de goeden doelen “Mano a Mano”, “Guelah Bomah” en “World Servants”.

Wilt u zeker zijn van de overheerlijkste oliebollen die er te krijgen zijn met of zonder krenten, geef dan van te voren uw bestelling door, dan zorgen wij dat deze op vrijdag 30 december vanaf 9.30 uur voor u klaar staat in de oliebollenkraam bij Melchers & De Jong wonen in Echtenerbrug. Tevens hebben wij hier nog vrije verkoop. Bewoners binnen de kom van Delfstrahuizen en Echtenerbrug krijgen hier binnenkort ook een bestelbriefje voor door de deur. Het bestelbriefje wordt opgehaald op dinsdag 27 december. Alvast hartelijk bedankt!

Woont u in Echten, Bantega, Oosterzee of buiten de kom van Echtenerbrug, Delfstrahuizen en wilt u toch graag heerlijke oliebollen voor het goede doel bestellen dan kunt u bellen: Klaske Bakker : 0514-541816 Jan de Jong : 0514-541562 Ammy van Unen : 0514-542046

Ook kunt u per mail bestellen:
jandejong57@gmail.com
ammy74@live.nl
klaskebak@hotmail.com 

Vriendelijke groet, de oliebollenbakkers!!!!