Tsjerkepaad

Van 6 juli t/m 14 september 2019 is er weer Tsjerkepaad. We stellen de Laurenskerk op de zaterdagmiddagen open van 13.30 – 17.00 uur. Iedereen die dat wil kan dan een kijkje in de Laurenskerk nemen. Er is een mooi programma met muziek verzorgd door muzikanten uit onze eigen gemeente of door muzikanten die het geweldig vinden om in onze mooie Laurenskerk te mogen spelen.
Er komt zelfs een groepje enthousiaste amateurschilders hun ezels opzetten om te schilderen en te tekenen.
Ook liggen er poëziealbums en vriendenboekjes in de kerk om te bezichtigen. Vooral de verhaaltjes uit poëziealbums van vroeger zijn mooi. Vaak zijn ze eenvoudig, maar daarom niet minder mooi. Verhaaltjes waaruit ook vaak een groot Godsvertrouwen blijkt.
Mocht u op één van deze zaterdagmiddagen tijd hebben, komt u gerust naar de Laurenskerk. U wordt ontvangen door een gastvrouw en/of gastheer. Er staat thee en/of koffie klaar.
U ontmoet mensen met een kerkelijke achtergrond, maar ook mensen die dat niet hebben en juist onder de indruk zijn van onze mooie Laurenskerk. Het blijkt vaak dat een mooie kerk wat met de mensen doet. Het maakt daarbij niet uit of je religieus bent of juist niet.
Graag bevelen wij het Tsjerkepaad van harte bij u aan.

Namens de Tsjerkepaadgroep, Klaas Veltman

Programma Tsjerkepaad Laurenskerk 2019