Géén Tsjerkepaad in onze Laurenskerk

Het Tsjerkepaad gaat niet door deze zomer – zo heeft de Stichting Tsjerkepaad in Friesland besloten. Daar sluiten wij ons natuurlijk bij aan – maar jammer vinden we het wel !Uit het bericht van de stichting aan ons:

“De vertrouwde Tsjerkepaadgids op papier komt deze keer niet uit. We zijn aangewezen op de website www.tsjerkepaad.nl. Deze zal worden vernieuwd, ook met medewerking van de mensen die zich inzetten voor het Jongeren-Tsjerkepaad. We nodigen iedereen uit om ons in deze onzekere tijd verhalen te sturen. Verhalen van kerk zijn in deze tijd. Of persoonlijke verhalen van hoop, geloof en liefde. Die kunnen we op onze website zetten. Op deze manier kunnen we in deze onzekere tijd, waarin zoveel van ons gevraagd wordt en zoveel niet door kan gaan, toch iets doen en positieve berichten doorgeven”.

Het thema was dit jaar: “Mijn kerk – Mijn verhaal”. Lammert Kingma zou hier in Echten het verhaal vertellen van zijn jeugd in Echtenerbrug.  Misschien hebt u ook een verhaal dat u wilt delen. Stuur het op naar Blijke van der Stouwe. Liever niet zelf schrijven? Dan komen we bij u langs om uw verhaal op te tekenen, uiteraard op gepaste afstand.

We hopen van harte dat volgend jaar het Tsjerkepaad weer zal doorgaan !