Dwarse Verhalen in Scherpenzeel

Uitnodigingen van onze protestantse buurgemeente Scherpenzeel-Munnekeburen.

Onze gemeente onderhoudt contacten met de gemeenten rondom het Tjeukemeer. Daarnaast onderhoudt onze gemeente ook contact met de Protestantse Gemeente Scherpenzeel-Munnekeburen e.o.. Met deze gemeente wisselen we ons kerkblad ook uit.

De protestantse gemeente Scherpenzeel-Munnekeburen nodigt ons uit tot het bijwonen van 2 avonden. De 1e avond is op 12 november en is al geweest bij het uitkomen van dit kerkblad. Dit betreft een bijbelquiz.

De 2e avond is op vrijdag 29 november. Verhalenverteller Kees Posthumus speelt zijn voorstelling ‘Dwars door de Bijbel’.

In ‘Dwars door de Bijbel’ snelt Posthumus van de Bijbelboeken Genesis naar Openbaring en weer terug. In tientallen korte verhalen, samenvattingen en nieuwe liedjes gaat hij op reis door de Schrift. Het gaat hem daarbij vooral om de ‘dwarse’ verhalen, over dappere doorzetters en dwarsliggers. Verhalen die je op een nieuwe manier kunt bekijken, dan doorgaans het geval is.

Verhalen waar je soms ongemakkelijk van wordt en die je aan het denken zetten. In ruim een uur bent u weer helemaal up-to-date met de Bijbel.

U bent van harte welkom. De toegang is gratis, een gift na afloop van de voorstelling wordt op prijs gesteld.